Slovenské anglické raňajky
Autor receptu: frezia68
Raňajkuj ako kráľ,obeduj ako mešťan a večeraj ako žobrák.......
2 porcie |
10 minút príprava |
15 minút tepelná úprava |
Postup
- Ak príde návšteva a chcete ponúknuť trocha sýtejšie raňajky,môžu nám byť inšpiráciu anglické raňajky.Také nezdravé a také chutné,najmä ak sme zvyknuté bežne na chlieb s rôznymi pomazánkami a zapíjať kávou,čajom......A sú rýchlo pripravené k pohosteniu.
- Otvoríme konzervu s pečenými fazuľami v paradajkovej šťave a pomali zohrievame v hrnci na miernom ohni.
- Spišské párky ugrilujeme,alebo opečieme a udržiavame v teple. Potom opečieme plátky slaniny......Hriankovač nám opečie hrianky a podľa chuti ich pocesnakujeme,trocha potrieme maslom,alebo podávame len opečené hrianky.
- Na malej panvici urobíme volské oká podľa počtu stravníkov a servírujeme na ohriatom tanieri.Ak vyskúšate,tak DOBRÚ CHUŤ !