Foto: greenewerrea
Rozmýšľala som, čo dnes uvariť a na nič som nevedela prísť, tak som šla do obchodu a vzala do košíka všetko čo mám rada Zobraziť celý popisRozmýšľala som, čo dnes uvariť a na nič som nevedela prísť, tak som šla do obchodu a vzala do košíka všetko čo mám rada a povedala som si, že skúsim to dať dokopy, výsledok sa zjedol ani za ním nezaprášilo :)))
porcie
príprava
na 220 °C
Postup
-
1
No čo nám treba na začiatok?? Hádate, no predsa zhromaždiť všetky potrebné suroviny na receptík a potom hor sa do kuchtenia. :)
-
2
Mäsko umyjeme, naklepeme na tenké rezne a z oboch strán osolíme a okoreníme podľa vlastného uváženia.
-
3
Do misky na plnku vložíme cottage cheese, kukuricu - jej množstvo už posúďte sami podľa chuti, ale približnú gramáž som udala v surovinách. Ďalej pridáme na kocky nakrájanú červenú papriku a tavený syr. Ja som pridala tavený syr so šampiónovou príchuťou a celú zmes premiešame.
-
4
Plnku rovnomerne rozdelíme a umiestnime do stredu rezňov, následne z mäsa vytvarujeme bochníčky, uložíme ich na plech. V 4 dcl vriacej vody si rozpustíme kocku bujónu s príchuťou podľa druhu mäsa, podlejeme ním bochníčky, prikryjeme alobalom (kto má lepšiu pec, tak nemusí) a necháme piecť pri 220 stupňoch cca 30 - 40 minút do mäkka. Nakoniec alobal vyberieme, navrch nasypeme nastrúhaný syr (eidam) a necháme do zlata zapiecť.
-
5
Po zapečení z rúry vyberieme. Ako prílohu som zvolila uverené zemiaky omastené s klasickým maslom a zeleninu podľa chuti a môžme podávať. Dobrú chuť :)))
Diskusia k receptu