Foto: ada2
Viem, že takýchto receptov na slané pečivo je veľké množstvo, ale ja som konečne našla recept a upravila som si ho aj pre celiatikov. Zobraziť celý popisViem, že takýchto receptov na slané pečivo je veľké množstvo, ale ja som konečne našla recept a upravila som si ho aj pre celiatikov. Cesto je jemné, podobné lístkovému a konečne sa nerozpadáva. Vždy pečiem iba bezlepkové sladké, tak teraz konečne aj niečo slané. Dávka je malá, je to tak pre jedného, dvoch.
porcie
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Všetky suroviny spracujeme, vytvoríme jemné cesto.
-
2
Ja som s cestom hneď pracovala. Vyvaľkáme cesto asi na 5 - 7 mm hrúbku, vykrajujeme kolieska a kladieme na plech s papierom. Potrieme žĺtkom a podľa chuti dávame na kolieska nastrúhaný syr, sezam, kolieska klobásky, rascu,...
-
3
Vložíme do rúry na 180 stupňov, pečieme 20 minút.
Diskusia k receptu