Slané maškrty z lístkového cesta

redakcia - fotkaredakcia, 31. decembra 2009
30 minút
príprava
15-18 minút
na 220 °C

Suroviny

300 g
1 strúčik
1 PL
1 KL
1/2 KL
1 PL
400 g
Na ozdobu:




Postup

  1. 1

    Cibuľu a cesnak osmažíme na oleji, pridáme nakrájané olúpané paradajky, soľ, korenie a dusíme 10 minút. Ku koncu pridáme bazalku. Cesto vyvaľkáme na plát a nakrájame na 10 štvorcov.

  2. 2

    Plech opláchneme vodou, naukladáme naň štvorce a potrieme ich paradajkovou zmesou. Ozdobíme rôznymi prísadami a posypeme strúhaným syrom.

  3. 3

    Necháme 15 minút odpočinúť a potom pečieme pri teplote 220 °C asi 15–18 minút. Podávame horúce.

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia