Slaná pochúťka z cíceru

redakcia - fotkaredakcia, 13. januára 2010
Slaná pochúťka z cíceru
Foto: michsamant

Za krásnu fotku ďakujeme @michsamant :-)

5 minút
príprava
120 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 vrecko

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Cícer si namočíme dvanásť hodín pred použitím. V tej istej vode ho varíme 1 až 2 hodiny do mäkka. Precedíme a necháme vysušiť.

  2. 2

    Na panvici si rozpálime olej, pridáme cícer a soľ podľa chuti. Narýchlo opražíme na väčšom plameni, dávame pozor aby sa nepripálil.

  3. 3

    Odstavíme z ohňa a necháme vychladnúť. Podávame ako pochutinu na chrumkanie, zdravší variant namiesto orieškov.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu