Foto: dorenika
Jesenný džem ktorý sa hodí skôr do raňajkového muesly ako na chleba.
5 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Tieto suroviny vydali na dva také poháre ako vidíte na obrázku. Tekvice a jabllká nakrájané na kocky dáme do hrnca variť len s minimom vody.Po zmäknutí rozmixujeme ponorným mixérom.
- 2
Vrátime na oheň a pridáme na drobno nasekané marhule a koreniny,varíme cca 5min a odstavýme z ohňa,pridáme med,premiešame a naplníme do pohárov.
- 3
Tie otočíme dolu viečkom a necháme vychladnúť.
- 4
Ja toto používam na raňajky tak že to zmiešam s teplou ovsenou kašou,pridám vlašské orechz a jablko.Mňam mňam
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu