Foto: Pravda: Robert Hüttner
2
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cestoviny penne uvaríme v osolenej vode na al dente. Na panvičke rozohrejeme med, pridáme nasekané vlašské orechy a nakrájané čerstvé jahody. Krátko povaríme a nakoniec pridáme mätu a ricottu.
- 2
Podávame aj s omáčkou s lesného ovocia, ktorú pripravíme tak, že do vody dáme kryštálový cukor, citrónovú kôru a lesné ovocie, ktoré necháme zredukovať a potom rozmixujeme a prepasírujeme.
- 3
K jedlu sa výnimočne hodí aj balzamicový krém.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu