Sladké penne

redakcia - fotkaredakcia, 19. augusta 2009
Sladké penne
Foto: Pravda: Robert Hüttner
2
porcie
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

40 g
10 g
20 g
20 g
5 g
20 g
130 g




Postup

  1. 1

    Cestoviny penne uvaríme v osolenej vode na al dente. Na panvičke rozohrejeme med, pridáme nasekané vlašské orechy a nakrájané čerstvé jahody. Krátko povaríme a nakoniec pridáme mätu a ricottu.

  2. 2

    Podávame aj s omáčkou s lesného ovocia, ktorú pripravíme tak, že do vody dáme kryštálový cukor, citrónovú kôru a lesné ovocie, ktoré necháme zredukovať a potom rozmixujeme a prepasírujeme.

  3. 3

    K jedlu sa výnimočne hodí aj balzamicový krém.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia