Foto: elantra
Šikovný snack do práce, na cesty, alebo len tak na doma :)
10 minút
príprava
príprava
120 minút
na 90 °C
na 90 °C
Postup
-
1
Hrušky nakrájame na veľmi tenké plátky s hrúbkou do 2 mm. S kvalitným ostrým nožom to ide ľahko. Vyrezať môžete aj strednú časť s jadrovníkom.
- 2
Plátky poukladáme na plech s papierom na pečenie, posypeme škoricou a trstinovým cukrom. Hrušky je dobré rozložiť tak, aby sa neprekrývali, tak prípadne použite aj dva plechy.
- 3
Sušíme 2 hodiny pri 90°C, pričom ich každú polhodinu otočíme. Po dvoch hodinách sú plátky vysušené, necháme vychladnúť a vychutnávame .
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu