Škoricovo-hruškové chipsy

elantra - fotkaelantra, 15. novembra 2015 22:39
Ďalšie recepty »
Škoricovo-hruškové chipsyFoto: elantra

Šikovný snack do práce, na cesty, alebo len tak na doma :)

10 min
príprava
120 min
na 90 °C

Suroviny

2 ks
1 ČL
1 PL
Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Hrušky nakrájame na veľmi tenké plátky s hrúbkou do 2 mm. S kvalitným ostrým nožom to ide ľahko. Vyrezať môžete aj strednú časť s jadrovníkom.

  2. 2

    Plátky poukladáme na plech s papierom na pečenie, posypeme škoricou a trstinovým cukrom. Hrušky je dobré rozložiť tak, aby sa neprekrývali, tak prípadne použite aj dva plechy.

  3. 3

    Sušíme 2 hodiny pri 90°C, pričom ich každú polhodinu otočíme. Po dvoch hodinách sú plátky vysušené, necháme vychladnúť a vychutnávame .

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist