Foto: miomatka
Chutné koláčiky - slinky potečú deťom aj dospelým ;-)
3
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
10 minút
na 170 °C
na 170 °C
Suroviny
125 g |
|
125 g |
|
80 ml |
|
2 ks |
|
2 polievkové lyžice |
|
4 polievkové lyžice |
|
1 lyžička (vínny kameň) |
|
2 lyžičky |
|
Postup
-
1
Všetky ingrediencie zmiešame dokopy.
- 2
Na vymastený plech dáme škoricovníky podľa želaného tvaru.
- 3
Dáme piecť do rúry na 170 °C na 10 minút.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
- vlocky, ktore pouzivam su zvysky po priprave rastlinneho mlieka z MioMatu, ale kedze som nechcela recept obmedzit len pre tie z vas ktore mate MioMat, tak som popisala vseobecnejsie ;-) takze, vlocky sa najprv namocia do vriacej vody asi na 5 min a potom sa mixnu. Dalo by sa aj z nepomixovanych, ale takto vlocky zakamuflujete aj detom ak by ich nahodou nechceli jest ;-) ale da len zmixovat alebo len namocit ako komu vyhovuje...
- cesto nevalkam, len som zobrala do ruky hrudku a urobila z nej gulicku a potom som peciatkou (kupila som v obchodiku Nuevo) tu gulicku na plechu roztlacila na placku :-) som leniva vytahovat dosku a valcek, vsetko robim rukami :-)
- vyslo mi 12 kusov kolacikov z tejto porcie
tak drzim palce a dobruuu chut ;-)