Skittles torta

michalina - fotkamichalina, 11. apríla 2013
Skittles torta
Foto: michalina

Dúhová torta :)

Suroviny

4 druhy
4 balenia




Postup

  1. 1

    Piškotový korpus si klasicky pripravíme...rozdelíme do štyroch malých misiek a každú zafarbíme inou farbou. Najprv do stredu tortovej formy nalejeme prvú misku, potom druhú, tretiu a štvrtú piškóta sa sama rozleje až k okrajom. Kľudne nemusíte použiť potravinárske farbivo ale zafarbiť si korpusy napr. cviklovou šťavou, čučoriedkovou šťavou, špenátovou, mrkvou atd..

  2. 2

    Po upečení necháme korpus vychladnúť potom rozkrojíme na dve časti. Prvú časť natrieme tvarohovo-pudingovou plnkou (puding,maslo,tvaroh) - mám ju v recepte na jahodový kolác -poukladáme broskyne a prikryjeme druhou časťou.

  3. 3

    Celú tortu natrieme zvyškom plnky, okraje obložime cukrárenskými piškótami a spevníme stuhou.Celý vrch torty posypeme SKITTLES cukríkmi (tesne pred podávaním, inak sa rozpustia)

    Skittles torta - obrázok 3
  4. 4

    Torta v reze :)

    Skittles torta - obrázok 4

Diskusia k receptu

smajliqa
aj ja som robila podobnu, zial, tu su varechaci proti farbivam :)
gacy
Ach jaj :D na potr.farbivach naozaj niec nie je :D kazdy si obcas dame nejaku pizzu, kebab, hranolky alebo nieco vyprazane...nezdrave. A z malej spicky farbiva sa idt niektory roztopit ako keby ste boli z cukru och joj :D torta je krasna pestra :) nic by som nemenila ;)