Foto: maggi
Komerčný recept
Postup
-
1
Do väčšieho hrnca nalejte 1 liter vody a priveďte ju do varu. Rozpusťte v nej slepačí bujón a pridajte mrkvu nakrájanú na rezančeky.
- 2
Z ingrediencii na rezance pripravte cesto. Podľa potreby môžete pridať múku alebo mlieko. Na panvicu s trochou rozpáleného oleja vlejte približne jednu malú naberačku cesta. Palacinku opečte z oboch strán dozlatista. Keď je hotová, posypte ju nastrúhaným syrom s nasekaným petržlenom a prehnite. Hotové palacinky nakrájajte na rezance a ešte teplé ich pridajte do polievky.
- 3
<b>Tip: </b>Palacinky je možné zapiecť napríklad so syrovou omáčkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
ale radšej by som videla tvoj vlastný slepačí vývar, ten z maggi na teba nemá :-)))
pekne si sa na to vyparadil hod sem recept