
Foto: Matus113
Jednoduché a chutné jedlo na desiatu, olovrant alebo raňajky.
3
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Sardinky si očistíme od kostí a šupín.
- 2
Pridáme 150 g masla (alternatívne môžeme použiť rastlinný tuk). Pridáme podľa chuti obyčajnú horčicu, jednu na jemno nakrájanú cibuľku, osolíme a okoreníme.
- 3
Dobre vymiešame lyžicou, vidličkou alebo mixérom.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Ked sa vsetko dobre rozmiesa, kosticky sa uplne stratia, pretoze uz su v krabicke "rozpustene".
a vmíchám opatrně na konec nebo ho nastrouhám na struhadle
na drobno.
Len v súvislosti s aférou "dioxínových vajec" ma tiež napadá či svojim deťom nedávame zjesť aj sardinky pochádzajúce z morí kde sa v posledných rokoch prihodilo toľko prírodných katastrof ...........