Sardinková nátierka s feniklom a olivami

zmija - bez fotkyzmija, 27. apríla 2015
Sardinková nátierka s feniklom a olivami
Foto: zmija

Recept vznikol čistou improvizáciou a navyše je to veľmi chutná improvizácia :) Fenikel, čierne olivy a sardinky spolu krásne ladia.

2
porcie
5 minút
príprava

Suroviny

1 ks v paradajkovej omáčke
2 PL
1/4 ks čerstvý
10 ks
1 ČL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Zmäknuté maslo, sardinky, horčicu, soľ a čierne korenie podľa chuti vložíme do choppra a premixujeme. Potom prihodíme čierne olivy a nakrájaný fenikel. Znovu premixujeme. Podávame s čerstvým pečivom alebo s chrumkavými hriankami. Prajem dobrú chuť.

Recept je zaradený do kategórií:
Ryby morské, Nátierky, Studené pokrmy

Diskusia k receptu

jarunka
Paci sa mi to, s cerstvym feniklom som este nejedla, mam rada fenikel.
bozulka
Trošku divoké,ale prečo nie.Všetky suroviny mám rada,skúsim ich dať dohromady...:-)