Šampiňónová nátierka s tofu (vegan)

veganvidya - fotkaveganvidya, 15. júla 2013

Naša vegan svadba - nátierky/dipy III. Recept pochádza z KK Zdravá kuchyňa v praxi od Romana Uhrina.

Suroviny

1 ks
300 g
300 g
2 PL
2 ČL
75 ml
1 ČL
1 ČL




Postup

  1. 1

    Cibuľu pokrájame na kocky, tofu postrúhame/podrvíme, šampiňóny pokrájame.

  2. 2

    Na 2 PL oleja opražíme cibuľu a šampiňóny. Odstavíme. Primiešame tofu, ďalší olej a koreniny. Ak máme radi hladké nátierky, rozmixujeme. Ak radšej chrumkavé, rovno môžeme podávať teplé alebo studené.

Diskusia k receptu

cathyc
viem si predstaviť tú zaujímavú chuť. Ukladám ...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia