Foto: dorko
Salsa k masu, rybam, grilovanym pochutkam, oblubena a servirovana takmer ku kazdemu hlavnemu jedlu po celom Peru, Bolivii a Kolumbii
10 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Cibulu a cili papricku nakrajame na tenucke pasiky.
- 2
Pridame paradajku nakrajanu na drobne kocky, nasekanu koriandrovu vnat, posolime a vyzmykame navrch limetkovu stavu.
- 3
Premiesame a podla potreby dolejeme vodu tak, aby vsetky prisady boli ponorene v stave. Nechame chvilu postat a servirujeme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
@rebro67 aj ja mam problem s diakritikou.
varecha.pravda.sk/recepty/papas-arrugadas/38962-recept.ht...