Salsa Picante

dorko - bez fotkydorko, 31. augusta 2013
Salsa Picante
Foto: dorko

Salsa k masu, rybam, grilovanym pochutkam, oblubena a servirovana takmer ku kazdemu hlavnemu jedlu po celom Peru, Bolivii a Kolumbii

10 minút
príprava

Suroviny

1 ks
1 ks
1 ks
1 ks
50 ml




Postup

  1. 1

    Cibulu a cili papricku nakrajame na tenucke pasiky.

  2. 2

    Pridame paradajku nakrajanu na drobne kocky, nasekanu koriandrovu vnat, posolime a vyzmykame navrch limetkovu stavu.

  3. 3

    Premiesame a podla potreby dolejeme vodu tak, aby vsetky prisady boli ponorene v stave. Nechame chvilu postat a servirujeme.

Diskusia k receptu

martinis
mám rád takéto pikantné a osviežujúce prílohy, ale žlté čili budem musieť nahradiť červeným, žlté som nikdy nevidel ... :(
dorko
@ rebro - zijem v zahranici a mam laptop iba s anglickou klavesnicou, takze ano, mam problem s diakritikou :) Mas problem precitat?
dorko
@ Martinis - skus v Lidli, tam obcas mavaju take miesane stiplave papricky vsetkych moznych farieb




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia