Foto: eldina
trochu sladkastá pečená cibuľa dodá šalátu zaujímavú chuť
30 minút
príprava
príprava
20 minút
na 220 °C
na 220 °C
Postup
-
1
Potrebujeme:/na ozdobu som pridala aj trochu vňate z mladej cibule/
-
2
neočistenú cibuľu položiť na plech, vystlaný papierom na pečenie.. dať piecť na 220 °c na cca 20 minút /ak sú menšie/, mali by byť približne rovnakej veľkosti /mala som väčšie, tak som ich piekla 30 minút/ ...
-
3
/pečená cibuľa/..:)
-
4
nechať vychladnúť , očistiť, pokrájať na ľubovoľné kúsky, pridať olivy, ak chcete, tak aj feferónky a ochutiť olivovým olejom, soľou a octom..dať vychladnúť do chladničky...podávať najmä k mäsu.. do prípravy dám čas dokopy, aj s chladením../šalát je fantastický/
Tech receptu je tolik, ze jsem az ted zjistila, ze uz jsem tu cibuli delala nekolikrat, ale se zaatarem. Nevadi, je to mana a tak ti posilam foto alespon. Kazdoapadne je dobre, ze jsi recept vlozila!