Šalát z pečenej cibule (fotorecept)
Autor receptu: eldina
trochu sladkastá pečená cibuľa dodá šalátu zaujímavú chuť
30 minút príprava |
20 minút na 220 °C |
Postup
- Potrebujeme:/na ozdobu som pridala aj trochu vňate z mladej cibule/
- neočistenú cibuľu položiť na plech, vystlaný papierom na pečenie.. dať piecť na 220 °c na cca 20 minút /ak sú menšie/, mali by byť približne rovnakej veľkosti /mala som väčšie, tak som ich piekla 30 minút/ ...
- /pečená cibuľa/..:)
- nechať vychladnúť , očistiť, pokrájať na ľubovoľné kúsky, pridať olivy, ak chcete, tak aj feferónky a ochutiť olivovým olejom, soľou a octom..dať vychladnúť do chladničky...podávať najmä k mäsu.. do prípravy dám čas dokopy, aj s chladením../šalát je fantastický/