Foto: babkamt
Z čínske kapusty robievam šalát pomerne často .
Postup
-
1
Očistila som si mrkvu a cibuľu.
-
2
Z čínskej kapusty som odstránila vrchné listy. Tie pôjdu sliepkam .
-
3
Nastrúhala som mrkvu , cibuľu a červenú papriku .Nakoniec som nastrúhala aj kapustu . Osolila som ju , pridala som ocot , cukor a trochu olivového oleja. Okorenila som ju šalátovým korením , zamiešala .
-
4
Tento šalát mám rada aj samotný , nanajvýš s celozrnným pečivom.
A čerešničkou je chutná čerstvá šťava z citróna a trochu citr.kôry.
varecha.pravda.sk/recepty/rychly-salat-z-cinskej-kapusty/...
ja do vsetkych salatov namiesto octu vzdy davam citron...je to zdravsie...a nerobim ziadne zalievky nasypem hnedy cukor a do neho vyzmykam citron vratane duziny ktoru vylupnem a pridam do salatov a po chvilke ked sa cukor roztopi pomiesam a nakoniec polejem olivovym olejom...a hlavne k mrkve treba vzdy olivovy olej aby telo vedelo stravit vitamin A