Rýchly šalát z čínskej kapusty

Rýchly šalát z čínskej kapusty
marianna76Marianna76, recept pridal: 8. marca 2012 5:43Ďalšie jeho recepty

Šalát je naozaj rýchly, stačí robiť tesne pred podávaním. Mne sa najviac páči jeho farebnosť, preto ho robíme najčastejšie.

Suroviny

6
porcií
7
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Kapustu nakrájam na tenké rezančeky, pridám pokrájanú cibuľu, môže byť aj na pásiky, pridáme kukuricu z plechovky a ručne zamiešame. Vrch posolím, pocukrujem, pridám podľa chuti ocot, alebo cit.šťavu a opäť poriadne rukami premiešam. Môžeme aj pokoreniť.

2

Tento šalát majú aj deti najradšej. Viem, dajú sa obmieňať suroviny, ale nás ešte tento neomrzel.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (1,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Ami El Gani: Môj sen je vlastná michelinovská reštaurácia
O tom, že gastronómia nemusí byť nudná, nás presvedčil Ami El Gani, šéfkuchár Holiday Inn Trnava, ktorý so svojim kreatívnym kuchárskym umením prináša nové trendy na slovenskú kulinársku scénu.

Ragú na horčici
Dnes si v Modre na barónku Megyesiovú už nikto nespomenie. Hádam len národný umelec Náco Bizmayer, ktorý u nej ako mladík prebýval.

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 5/2015: Fašiangy 2 Fašiangy 2
Časopis Varecha v piatok 30. januára v denníku Pravda.


TOPlist