Rýchly šalát z čínskej kapusty

Rýchly šalát z čínskej kapusty
marianna76Marianna76, 38 ročná žena, recept pridala: 8. marca 2012 5:43Ďalšie jej recepty

Šalát je naozaj rýchly, stačí robiť tesne pred podávaním. Mne sa najviac páči jeho farebnosť, preto ho robíme najčastejšie.

Suroviny

6
porcií
7
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Kapustu nakrájam na tenké rezančeky, pridám pokrájanú cibuľu, môže byť aj na pásiky, pridáme kukuricu z plechovky a ručne zamiešame. Vrch posolím, pocukrujem, pridám podľa chuti ocot, alebo cit.šťavu a opäť poriadne rukami premiešam. Môžeme aj pokoreniť.

2

Tento šalát majú aj deti najradšej. Viem, dajú sa obmieňať suroviny, ale nás ešte tento neomrzel.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 3 ľudia (3,3 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Richard Noskovič: Kuchár by mal byť osobnosť
O tom, že aj mimo Bratislavy sa dajú na Slovensku nájsť kvalitné reštaurácie s inovatívnou kuchyňou nás v rozhovore presvedčil šéfkuchár Richard Noskovič z RESIDENCE HOTEL & CLUB na Donovaloch.

Prašičkove ličnice
Bola posledná májová nedeľa a na Ľubľanskom hrade sa už degustovali posledné súťažné vzorky vína. Päťdesiaty siedmy ročník medzinárodného konkurzu vín bol už za nami.

Európske gastronomické dedičstvo (2. časť)
Prečítajte si o gastronomických špecialitách z rôznych európskych krajín, ktoré Európska komisia zaradila medzi potraviny s chráneným zemepisným označením.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 27/2015: Varíme s pivom a k pivu Varíme s pivom a k pivu
Časopis Varecha v piatok 3. júla v denníku Pravda.


TOPlist