Šalát z červenej repy, vlašských orechov, hrozna a chrenu fotorecept

skolavareniapolus - fotkaSkolaVareniaPolus, 28. augusta 2016

Recept od Mareka Mráza, ktorý si vyskúšali v škole varenia - Radosť variť v bratislavskom Poluse výhercovia júlového kola našej súťaže Varíme s Varechou.

Suroviny

1 kg
500 g
1 ks
Dresing:
3 PL
100 g
1/2 l
1 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Repu ošúpeme, nastrúhame nahrubo.

  2. 2

    Na dresing: Cukor rozpustíme v ríbezľovom džúse, zredukujeme a pridáme soľ, vanilku a horčicu. Repu marinujeme v dresingu asi 2 hodiny.

  3. 3

    Chren nastrúhame najemno.

    Šalát z červenej repy, vlašských orechov, hrozna a chrenu (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Potom repu premiešame s chrenom a hroznom.

    Šalát z červenej repy, vlašských orechov, hrozna a chrenu (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Podávame s nasekanými orechmi.

    Šalát z červenej repy, vlašských orechov, hrozna a chrenu (fotorecept) - obrázok 5

Diskusia k receptu

2 komentáre k receptu

Pridaj komentár k receptu: