Šalát s cícerom

Podravka
, 22. apríla 2010
Šalát s cícerom
Foto: Podravka
4
porcie
20 minút
príprava

Suroviny

250 g
300 g
200 g
80 g
200 g
4 ks
1 viazanička
1 ČL
80 ml
3-4 PL
2 KL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Uvarený cícer alebo cícer z plechovky dobre scedíme a dáme do hlbšej misy. Pridáme nakrájané cherry paradajky, nakrájané čerstvé uhorky, stonky zeleru, mladú cibuľku a cukrovú kukuricu. Pridáme kôpor a petržlenovú vňať, posypeme 1 zarovnanou lyžicou Podravky na posýpanie a všetko dobre premiešame.

  2. 2

    Potraviny v mise necháme vychladnúť a za ten čas pripravíme dressing. Olivový olej zmiešame s horčicou, 1 lyžicou Podravky na posýpanie a citrónovou šťavou. Vychladnutý šalát podávame s pripraveným dressingom.

  3. 3

    Náš tip: Aby si šalát zachoval čerstvosť, dressing podávame v osobitnej nádobe a polejeme ním šalát až pred konzumáciou.

Diskusia k receptu

4 komentáre k receptu
chorvatka
Podravka - Vegeta- Solčanka , Dobrota- sú rôzne názvy soli zmiešanej so sušenou zeleninou, v niektorých je glutaman sodný, používa sa pri príprave resp. dochutení pokrmov.
Presne tak. A v salatoch je uplne zbytocna, radsej dochucuj kvalitnym olejom a bylinkami. Z casu na cas pouzijem, ale len SOLCANKU. Neobsahuje glutaman sodny, ani ine chemie.

Pridaj komentár k receptu: