Foto: Podravka
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Uvarený cícer alebo cícer z plechovky dobre scedíme a dáme do hlbšej misy. Pridáme nakrájané cherry paradajky, nakrájané čerstvé uhorky, stonky zeleru, mladú cibuľku a cukrovú kukuricu. Pridáme kôpor a petržlenovú vňať, posypeme 1 zarovnanou lyžicou Podravky na posýpanie a všetko dobre premiešame.
- 2
Potraviny v mise necháme vychladnúť a za ten čas pripravíme dressing. Olivový olej zmiešame s horčicou, 1 lyžicou Podravky na posýpanie a citrónovou šťavou. Vychladnutý šalát podávame s pripraveným dressingom.
- 3
Náš tip: Aby si šalát zachoval čerstvosť, dressing podávame v osobitnej nádobe a polejeme ním šalát až pred konzumáciou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
@chorvatka to je vegeta.
Podravka - Vegeta- Solčanka , Dobrota- sú rôzne názvy soli zmiešanej so sušenou zeleninou, v niektorých je glutaman sodný, používa sa pri príprave resp. dochutení pokrmov.