Šalát s cícerom

Autor receptu: redakcia

4
porcie
20 minút
príprava

Postup

  1. Uvarený cícer alebo cícer z plechovky dobre scedíme a dáme do hlbšej misy. Pridáme nakrájané cherry paradajky, nakrájané čerstvé uhorky, stonky zeleru, mladú cibuľku a cukrovú kukuricu. Pridáme kôpor a petržlenovú vňať, posypeme 1 zarovnanou lyžicou Podravky na posýpanie a všetko dobre premiešame.
  2. Potraviny v mise necháme vychladnúť a za ten čas pripravíme dressing. Olivový olej zmiešame s horčicou, 1 lyžicou Podravky na posýpanie a citrónovou šťavou. Vychladnutý šalát podávame s pripraveným dressingom.
  3. Náš tip: Aby si šalát zachoval čerstvosť, dressing podávame v osobitnej nádobe a polejeme ním šalát až pred konzumáciou.