Salámová nátierka

terreza - fotkaterreza, 13. septembra 2012

Tento receptík som si priviezla od "tetičky z Moravy". Rada túro nátierku robím aj ako podklad na obložené chlebíky.

20 minút
príprava

Suroviny

200 g (napr. vysočina)
4 - 5 ks - stredné
trocha
2 ks uvarené na tvrdo




Postup

  1. 1

    Všetky suroviny pomelieme na mäsovom mlynčeku, osolíme, okoreníme - podľa chuti a celé to spojíme majonézou a necháme chvíľu zachladiť. Natierame na pečivko. Dobrú chuť!

Diskusia k receptu

gabcar
Je, vyborna, ja pridavam natierkove maslo. Robievam ked mam v chladnicke 2-3 druhy salamy/konce/, pridam posekanu cibulku a niekedy cesnak - podla chuti.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia