Salámová nátierka

terreza - fotkaterreza, 13. septembra 2012

Tento receptík som si priviezla od "tetičky z Moravy". Rada túro nátierku robím aj ako podklad na obložené chlebíky.

20 minút
príprava

Suroviny

200 g (napr. vysočina)
4 - 5 ks - stredné
trocha
2 ks uvarené na tvrdo

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Všetky suroviny pomelieme na mäsovom mlynčeku, osolíme, okoreníme - podľa chuti a celé to spojíme majonézou a necháme chvíľu zachladiť. Natierame na pečivko. Dobrú chuť!

Recept je zaradený do kategórií:
Nátierky, Rýchla príprava (do 30 min.), Studené pokrmy

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu