Foto: tess
10
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Ryžové chlebíky rozdrobíme a zmiešame ich s roztlačenými banánmi. Vzniknutú hmotu vtlačíme do formy (tortovej formy, malého plechu..)
- 2
V miske zmiešame tvaroh s jogurtom, kokosom a medom. Tvarohovú náplň vylejeme na pripravený korpus.
- 3
Z mlieka a light pudingu pripravíme nie veľmi hustý puding, ktorý vylejeme na tvarohovú náplň.
- 4
Vo vodnom kúpeli alebo v mikrovlnke si roztopíme tmavú čokoládu a vylejeme na koláč. Hotový koláč dáme stuhnúť na 20-30 minút do chladničky. A môže sa papať :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
modne"zdravé" vlny beriem s nadhľadom..no toto ma láka..nepečie sa..
tvaroh dám tučný..puding klasiku..
poznačím.."ryžáky" kúpim..uvidím..:-)