Foto: evani
Recept, čo chladnička dala. Variácie s obmenami surovín do omáčky robievam často, kvôli rýchlosti a jednoduchosti prípravy :)
5
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
N oleji opražíme nakrájanú cibuľku do sklovita, pridáme cuketu, chvíľu podusíme. Pridáme paradajkový pretlak, červenú šošovicu. Povaríme kým šošovica nezmäkne cca 15 minút. Pridáme korenie, chilli, olivy (nemusia byť, komu sa nehodia).
- 2
Ryžu klasika prepláchneme a uvaríme (použila som jasmínovú iba preto, že som ju mala doma)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu