Foto: jokin
Tento recept používam, keď potrebujem na rýchlo niečo uvariť. Viem, že sa niektorí gurmáni nad ním pohoršia ale účel svätí prostriedky a ja mám Zobraziť celý popisTento recept používam, keď potrebujem na rýchlo niečo uvariť. Viem, že sa niektorí gurmáni nad ním pohoršia ale účel svätí prostriedky a ja mám obed za 20 minút. Možno niekomu menej náročnému príde vhod. --------- Keď som písal tento recept, čakal som podobné reakcie . Milí varecháči, viete koľko ľudí na Slovensku musí variť podobne, lebo jednoducho na lepšie suroviny im chýbajú eurá. Skúste variť zo 100 eurami na mesiac. Chvála Bohu, už sa ma to netýka, ale aj mi sme museli takto variť
porcie
tepelná úprava
Postup
-
2
Viem že je vtom kopec éčok ale kde dnes niesu. použité ingrediencie.
namiesto mäsa daj sójové kocky. Bujóny a sáčkovú polievkou vymeň za jednu bravčovú, alebo hovädziu kosť...