Keď neviete, čo na rýchlu večeru alebo keď vás prepadne nečakaná návšteva :)
6
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale a necháme vychladnúť
- 2
Všetku zeleninu nakrájame na rovnaké menšie kocky (aby to pekne vyzeralo)
- 3
Cestoviny, zeleninu zmiešame s tatárskou omáčkou, jogurtom, dochutíme. Recept je len základný, môžte ho doplniť o to,čo máte radi a máte po ruke (šunka, tvrdý syr, vajíčko na tvrdo atď)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
a majonezu nepouzivam, davam kyslu smotanu ochutenu horcicou
a korenim tzatziky. Je to super letne papanie a nie je tazke na zaludok.