Foto: hrky
Schválne píšem už do názvu dve slovká - " po našom" , aby zase neprišlo k nejakým nedorozumeniam a nemali niektorí nemiestne pripomienky, Zobraziť celý popisSchválne píšem už do názvu dve slovká - " po našom" , aby zase neprišlo k nejakým nedorozumeniam a nemali niektorí nemiestne pripomienky, prečo toľko toho a toľko toho. "Po našom" - v každom jazyku znamená, že my si ich robíme tak, ako nám chutia, čiže dopredu upozorňujem poniektorých komentujúcich, po skúsenostiach na tejto stránke, aby sa nad množstvami, názvami a prevedením nezamýšľali, brali ich ako inšpiráciu a vychutnali si návod na svoje chutné prevedenie, pretože o tom táto stránka je.
porcie
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
Nakrájame si chlieb, môže byť kľudne aj dvojdňový, nemusí byť čerstvý. Natrieme ho z oboch strán jemnou vrstvou masla, na to naukladáme salámu, ja som dávala po dvoch plátkoch, prípadne môžete zmeniť na šunku, ako kto má rád.. Navrch uložíme najemno nastrúhaný syr a posypeme vegetou - podľa chuti !
-
2
Všetky rýchlovečky vyzerali na pečiacom papieri asi takto :)
-
3
Dáme ich do vyhriatej rúry a keď sa syr roztečie a kôrka chytí zlatavú farbu, vyberieme a papáme:)
@Hrky , podobnu robim aj ja. Ale ako pise @denyany , svacnem tam vajce /ocko volovie/ a cibulku osmazenu - dva krajce stacia a fucim ;)
Inak recept uplne v poho, rychla vecera :-)