4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Maslo dáme roztopiť,pridáme kocku droždia,miešame kým sa droždie neroztopí.Odstavíme a necháme vychladnúť.Zo kociek zeleninového bujónu dáme variť vývar do krorého dáme pokrajaný pór.
- 2
K vychladnutému droždiu pridáme krupicu,vajce,petržlenovú vňať,štipku prášku do pečiva a vypracujeme stredne husté cestíčko.
- 3
Do vriaceho vývaru hádžeme halušky,po chvíli pridáme mrazenú zeleninu najprv mrkvu a nakoniec hrášok .Keď je zelenina mäkká tak je polievka hotová.Dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu