Jahodový koláč
Jahodový koláč

Rýchla hrnčeková bublanina

bavimapiect - fotkabavimapiect, 9. júna 2021

Odkedy som tento recept prvýkrát vyskúšala, tak iný už ani nerobím. Odporúčam! Bublanina je dobrá aj na ďalší deň, no čerstvá je vždy najlepšia Zobraziť celý popisOdkedy som tento recept prvýkrát vyskúšala, tak iný už ani nerobím. Odporúčam! Bublanina je dobrá aj na ďalší deň, no čerstvá je vždy najlepšia :)

15 minút
príprava
25 minút
na 180 °C

Suroviny

2 ks
1 hrnček
1 bal.
1 hrnček
1/4 hrnčeka
2 hrnčeky
1 bal.
 (alebo iné ovocie podľa chuti)




Postup

  1. 1

    Ako prvé si vajíčka rozmixujeme v miske s kryštálovým a vanilkovým cukrom.

  2. 2

    Postupne pridáme mlieko, olej a polohrubú múku zmiešanú s práškom do pečiva.

  3. 3

    Cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech a na vrch nasypeme jahody (ja ich vždy krájam aspoň na dve a viac častí, aby boli prepolené).

    Rýchla hrnčeková bublanina - obrázok 3
  4. 4

    Pečieme vo vyhriatej rúre pri 180 °C cca 25 až 30 minút. Vrch už len pocukríme a jahodová bublanina je na svete. Prajem dobrú chuť.

    Rýchla hrnčeková bublanina - obrázok 4

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia