Rýchla hrnčeková bublanina
Foto: bavimapiect
Odkedy som tento recept prvýkrát vyskúšala, tak iný už ani nerobím. Odporúčam! Bublanina je dobrá aj na ďalší deň, no čerstvá je vždy najlepšia Zobraziť celý popisOdkedy som tento recept prvýkrát vyskúšala, tak iný už ani nerobím. Odporúčam! Bublanina je dobrá aj na ďalší deň, no čerstvá je vždy najlepšia :)
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Ako prvé si vajíčka rozmixujeme v miske s kryštálovým a vanilkovým cukrom.
- 2
Postupne pridáme mlieko, olej a polohrubú múku zmiešanú s práškom do pečiva.
- 3
Cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech a na vrch nasypeme jahody (ja ich vždy krájam aspoň na dve a viac častí, aby boli prepolené).
- 4
Pečieme vo vyhriatej rúre pri 180 °C cca 25 až 30 minút. Vrch už len pocukríme a jahodová bublanina je na svete. Prajem dobrú chuť.
Tiež jahodový koláč:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Vyskúšam :) vyzera dobre.