Ovocný koláč
Ovocný koláč

Rýchla hrnčeková bublanina

maryama - fotkamaryama, 24. apríla 2020
Rýchla hrnčeková bublanina
Foto: maryama

Bublaninu na fotke som piekla v remoske z polovičnej dávky. V prípade, že pečieme bublaninu v remoske, je potrebné prispôsobiť čas pečenia. Najlepšia kontrola je špajdľou.

10 minút
príprava
15 minút
na 180 °C

Suroviny

2 hrnček
1 hrnček
100 ml
1 hrnček
1 bal.
1 bal.
1-2 PL
2 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Všetky suroviny okrem kakaa a ovocia spolu zmiešame. Plech vystlieme papierom na pečenie. Polovicu cesta vylejeme na plech.

  2. 2

    Do druhej polovice cesta primiešame kakao a taktiež vylejeme na plech. Navrch poukladáme ovocie.

  3. 3

    Pečieme na 180 °C približne 15 minút. Špajdľou overíme, či je bublanina hotová. Po zapichnutí do koláča má špajdľa zostať suchá a čistá.

Diskusia k receptu

martakv
Vyzerá super šťavnato, až sa mi slinky zbiehajú. Akú veľkú máte remosku? možno vyskúšam.
1x haji
haji
Vděčný koláčik, krásné foto!
betuns
Vyskúšané a je perfektný až na to, že sa mi piekol hodinu a pol nie 20 minut ale mňamka riadna
martakv
@maryama (25.4.2020 21:52)

Ďakujem za odpoveď, moja je o veľa väčšia, tak skúsim v klasickej forme.