Rýchla hrnčeková bublanina
Bublaninu na fotke som piekla v remoske z polovičnej dávky. V prípade, že pečieme bublaninu v remoske, je potrebné prispôsobiť čas pečenia. Najlepšia kontrola je špajdľou.
10 minút
príprava
príprava
15 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
2 hrnček |
|
1 hrnček |
|
100 ml |
|
1 hrnček |
|
1 bal. |
|
1 bal. |
|
1-2 PL |
|
2 ks |
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Všetky suroviny okrem kakaa a ovocia spolu zmiešame. Plech vystlieme papierom na pečenie. Polovicu cesta vylejeme na plech.
- 2
Do druhej polovice cesta primiešame kakao a taktiež vylejeme na plech. Navrch poukladáme ovocie.
- 3
Pečieme na 180 °C približne 15 minút. Špajdľou overíme, či je bublanina hotová. Po zapichnutí do koláča má špajdľa zostať suchá a čistá.
Tiež ovocný koláč:
Ďalšie recepty:
- 2
Tak to ma teší :) Remoska má priemer 20cm.
juj, chybicka, opravila som. dakujem za upozornenie :)
Ďakujem za odpoveď, moja je o veľa väčšia, tak skúsim v klasickej forme.