Rýchla hrnčeková bublanina
Foto: maryama
Bublaninu na fotke som piekla v remoske z polovičnej dávky. V prípade, že pečieme bublaninu v remoske, je potrebné prispôsobiť čas pečenia. Najlepšia kontrola Zobraziť celý popisBublaninu na fotke som piekla v remoske z polovičnej dávky. V prípade, že pečieme bublaninu v remoske, je potrebné prispôsobiť čas pečenia. Najlepšia kontrola je špajdľou.
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Všetky suroviny okrem kakaa a ovocia spolu zmiešame. Plech vystlieme papierom na pečenie. Polovicu cesta vylejeme na plech.
- 2
Do druhej polovice cesta primiešame kakao a taktiež vylejeme na plech. Navrch poukladáme ovocie.
- 3
Pečieme na 180 °C približne 15 minút. Špajdľou overíme, či je bublanina hotová. Po zapichnutí do koláča má špajdľa zostať suchá a čistá.
Tiež ovocný koláč:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Tak to ma teší :) Remoska má priemer 20cm.
juj, chybicka, opravila som. dakujem za upozornenie :)
Ďakujem za odpoveď, moja je o veľa väčšia, tak skúsim v klasickej forme.