Rybka v horčicovo-smotanovej omáčke

Autor receptu: elysa

Moja prerobená verzia rybacieho receptu

4
porcie
40 minút
príprava

Postup

  1. Umytú.osušenú rybu osolíme,okoreníme,opaprikujeme z oboch strán.Zhora natrieme horčicou,dáme roztopiť maslo na panvicu a rybu dáme dusiť,horčicovou stranou na maslo a zasa natrieme hornú časť horčicou.
  2. Ja hneď na druhej panvici smažím na masle cesnak nasekaný na drobno,cibuľu nakrájanú na drobno.
  3. V rúre premiešam opekané zemiaky,pridám aj ten recept...
  4. Dusíme rybku z oboch strán,smažíme cibuľu a cesnak.
  5. Rybka je hotová rýchlo,preložíme ju k cibuli aj s výpekom.Prilejeme šľahačkovú smotanu,dochutíme soľou a korením.Krátko spolu povaríme.Podávame s opekanými zemiakmi.Robila som tento recept aj z lososa,je to ešte chutnejšie.