Rybka v horčicovo-smotanovej omáčke
Autor receptu: elysa
Moja prerobená verzia rybacieho receptu
Postup
- Umytú.osušenú rybu osolíme,okoreníme,opaprikujeme z oboch strán.Zhora natrieme horčicou,dáme roztopiť maslo na panvicu a rybu dáme dusiť,horčicovou stranou na maslo a zasa natrieme hornú časť horčicou.
- Ja hneď na druhej panvici smažím na masle cesnak nasekaný na drobno,cibuľu nakrájanú na drobno.
- V rúre premiešam opekané zemiaky,pridám aj ten recept...
- Dusíme rybku z oboch strán,smažíme cibuľu a cesnak.
- Rybka je hotová rýchlo,preložíme ju k cibuli aj s výpekom.Prilejeme šľahačkovú smotanu,dochutíme soľou a korením.Krátko spolu povaríme.Podávame s opekanými zemiakmi.Robila som tento recept aj z lososa,je to ešte chutnejšie.