Rybka na hríboch:)

katuliennka - fotkakatuliennka, 22. mája 2010

..keďže tato si robil vyprážanú pečienku musela som siahnuť po rybke:)

20 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

1  filetka
5-6  ks
1  ks
1-2 ks
 podľa chuti
1  lyžička




Postup

  1. 1

    Rybku rozmrazíme, osušíme a posolíme bylinkovou soľou, čierným korením a korením na rybu. Na horúci olej dáme z každej strany opiecť na 3 minúty ( nemusíme ju hneď upiecť, dorobí sa neskôr)

  2. 2

    Rybku vyberieme z výpeku, doň pridáme pokrájané hríbiky a miešame(kým sa teda neurobia;)..) Do výpeku vlejeme smotanu na varenie nakrájanú rybku a necháme ešte chviľu prejsť varom pod pokrievkou.

  3. 3

    Zeleninku očistíme, ja si dávam troška bylinkovej soli. Naservírujeme a papááme:) Dobrú chuť:).. ps...ak je niečo zle v rámci delenia dajte mi prosím vedieť. Radím sa podľa Ursuly ale rôzne knihy, rôzne názory. Ďakujem:)

Diskusia k receptu

jody
Katulienka, u nás je to naopak, keď zvyšok rodiny ide robiť rybu, ja siaham po pečienke, vianoce nevynímajúc. :-)
katuliennka
:P....no ja by som si tu pečienku tiež rada dala pred delenou som ju mala rada...ale tak..keď mi nenechal ne-obalenú musela som to niečim nahradiť...a vysvetlovať mu že mi to má obaliť v sezame...radšej som rybu spravila....ako robievate pečienku?
jody
Dusenú, pečenú, vyprážanú, akokoľvek, pečienku môžem každý deň. :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia