Foto: katuliennka
..keďže tato si robil vyprážanú pečienku musela som siahnuť po rybke:)
20 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Rybku rozmrazíme, osušíme a posolíme bylinkovou soľou, čierným korením a korením na rybu. Na horúci olej dáme z každej strany opiecť na 3 minúty ( nemusíme ju hneď upiecť, dorobí sa neskôr)
- 2
Rybku vyberieme z výpeku, doň pridáme pokrájané hríbiky a miešame(kým sa teda neurobia;)..) Do výpeku vlejeme smotanu na varenie nakrájanú rybku a necháme ešte chviľu prejsť varom pod pokrievkou.
- 3
Zeleninku očistíme, ja si dávam troška bylinkovej soli. Naservírujeme a papááme:) Dobrú chuť:).. ps...ak je niečo zle v rámci delenia dajte mi prosím vedieť. Radím sa podľa Ursuly ale rôzne knihy, rôzne názory. Ďakujem:)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu