Rybka na hríboch:)

Autor receptu: katuliennka

..keďže tato si robil vyprážanú pečienku musela som siahnuť po rybke:)

20 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Rybku rozmrazíme, osušíme a posolíme bylinkovou soľou, čierným korením a korením na rybu. Na horúci olej dáme z každej strany opiecť na 3 minúty ( nemusíme ju hneď upiecť, dorobí sa neskôr)
  2. Rybku vyberieme z výpeku, doň pridáme pokrájané hríbiky a miešame(kým sa teda neurobia;)..) Do výpeku vlejeme smotanu na varenie nakrájanú rybku a necháme ešte chviľu prejsť varom pod pokrievkou.
  3. Zeleninku očistíme, ja si dávam troška bylinkovej soli. Naservírujeme a papááme:) Dobrú chuť:).. ps...ak je niečo zle v rámci delenia dajte mi prosím vedieť. Radím sa podľa Ursuly ale rôzne knihy, rôzne názory. Ďakujem:)