Rybka na hríboch:)
Autor receptu: katuliennka
..keďže tato si robil vyprážanú pečienku musela som siahnuť po rybke:)
20 minút príprava |
15 minút tepelná úprava |
Postup
- Rybku rozmrazíme, osušíme a posolíme bylinkovou soľou, čierným korením a korením na rybu. Na horúci olej dáme z každej strany opiecť na 3 minúty ( nemusíme ju hneď upiecť, dorobí sa neskôr)
- Rybku vyberieme z výpeku, doň pridáme pokrájané hríbiky a miešame(kým sa teda neurobia;)..) Do výpeku vlejeme smotanu na varenie nakrájanú rybku a necháme ešte chviľu prejsť varom pod pokrievkou.
- Zeleninku očistíme, ja si dávam troška bylinkovej soli. Naservírujeme a papááme:) Dobrú chuť:)..
ps...ak je niečo zle v rámci delenia dajte mi prosím vedieť. Radím sa podľa Ursuly ale rôzne knihy, rôzne názory. Ďakujem:)