Foto: phoebe24
trochu netradičný nedeľný obed
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
40 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Na panvici si na rozpálenom masle zľahka orestujeme rozmrazené filé.
- 2
Do väčšej misy (ja som použila sklenú zapekaciu) dáme 1 PL masla a vysypeme tam pokrájané rajčiny a mrkvu. Na 15 min dáme do rozohriatej rúry (180°). Po 15 min pridáme do misy fazuľu aj s rajčinovým nálevom a opäť dáme do rúry na cca 10 min.
- 3
Kým sa nám ragú pečie, rybie filé si nakrájame na obdĺžniky, ktoré vložíme do misy a ešte 5 min pečieme, aby sa nám spojili vône a chute. Podávame s varenými zemiakmi. Nie je potrebné soliť ani inak dochucovať!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu