Rybie filé s fazuľovým ragú

phoebe24 - bez fotkyphoebe24, 18. novembra 2013
Rybie filé s fazuľovým ragú
Foto: phoebe24

trochu netradičný nedeľný obed

4
porcie
15 minút
príprava
40 minút
na 180 °C

Suroviny

4 ksfazuľ
1 konzerva
5 - 6 ks
2 ks
3 PL
Príloha:

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na panvici si na rozpálenom masle zľahka orestujeme rozmrazené filé.

  2. 2

    Do väčšej misy (ja som použila sklenú zapekaciu) dáme 1 PL masla a vysypeme tam pokrájané rajčiny a mrkvu. Na 15 min dáme do rozohriatej rúry (180°). Po 15 min pridáme do misy fazuľu aj s rajčinovým nálevom a opäť dáme do rúry na cca 10 min.

  3. 3

    Kým sa nám ragú pečie, rybie filé si nakrájame na obdĺžniky, ktoré vložíme do misy a ešte 5 min pečieme, aby sa nám spojili vône a chute. Podávame s varenými zemiakmi. Nie je potrebné soliť ani inak dochucovať!

Diskusia k receptu

6 komentárov k receptu
Tú 1 PL si hneď každý všimol, aj ja som sa chcela spýtať, lebo olej v surovinách nevidím a maslo ide asi len na opečenie filé. Ale logicky aj do toho pekáča, len treba upresniť.

Pridaj komentár k receptu: