Rybie filé s banánmi

redakcia - fotkaredakcia, 24. júla 2009

Suroviny

600 g
60 g
2 ks
200 g




Postup

  1. 1

    Rybie filé umyjeme, pokrájame na plátky, pokvapkáme citrónovou šťavou, osolíme, obalíme múkou a na horúcom oleji opečieme.

  2. 2

    Banány olúpeme, prekrojíme po dĺžke napoly a pomaly opečieme na oleji. Ryžu prepláchneme cez sito, na troche oleja opražíme, osolíme, okoreníme korením karí, zalejeme vodou a podusíme domäkka.

  3. 3

    Podávame s opečenými banánmi ozdobenými kolieskami citróna a s ryžou posypanou nadrobno posekanou zelenou petržlenovou vňaťou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia