Foto: majka5551
Od malička máme často na tanieri ryby či pražené, pečené, údené, varené... to všetko preto že tatko je vášnivý rybár ale takú makrelu alebo Zobraziť celý popisOd malička máme často na tanieri ryby či pražené, pečené, údené, varené... to všetko preto že tatko je vášnivý rybár ale takú makrelu alebo sleďa či tuniaka z vody ešte nevytiahol :-D
príprava
Postup
-
1
nakrájame si cibuľu
-
2
vymiešame syr s maslom korením a soľou (ja osobne dávam viac syru lebo keď je pomazánka v chladničke sa nedá dobre roztierať nakoľko maslo veľmi stuhne )
-
3
pridáme rybičky (jednu plechovku aj s olejom a poriadne vymiešame)
-
4
nakoniec pridáme horčicu a poprípade dochutíme. Dobrú chuť :-)
Ale na chlebíčky lepšiu pomazanku nepoznám :)