Rybacia polievka

redakcia - fotkaredakcia, 9. júla 2009
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

15 ml
1-2 ks
250 g
2 PL
10 g
2 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Do osolenej vody dáme variť dobre umyté hlavy z kaprov, očistenú a umytú koreňovú zeleninu, cibuľu a niekoľko zrniečok čierneho korenia.

  2. 2

    Po hodine varenia polievku precedíme, zahustíme zápražkou z múky a masla, povaríme a nakoniec do polievky vlejeme rozšľahané vajcia. Pomiešame, necháme prejsť varom a odstavíme.

Recept je zaradený do kategórií:
Ryby, Ryby sladkovodné, Polievky, Varené, 50 polievok

Diskusia k receptu