Rybacia polievka s kyslou kapustou

redakcia - fotkaredakcia, 18. decembra 2009
20 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g
40 g
200 g
40 g
1 l
50 g
150 ml
1 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Rybu očistíme a podusíme v troche osolenej vody. Na masle osmažíme pokrájanú cibuľu, pridáme nadrobno pokrájanú kapustu, zaprášime múkou a osmažíme.

  2. 2

    Potom zriedime vývarom z húb, pridáme horúcu vodu a chvíľu povaríme. Nakoniec ochutíme pretlakom.

  3. 3

    Na tanier položíme kúsok ryby, PL hustej kyslej smotany a zalejeme horúcou polievkou.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: