Rybací paprikáš s bryndzou

58vlasta - bez fotky58vlasta, 5. decembra 2009

Malá zmena v receptoch z rybacieho mäsa...

4
porcie
15 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
2
100 g
300 ml
150 ml
z pol citróna
1 - 2 lyžičky

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Nadrobno nakrájanú cibuľu orestujeme na oleji. Pridáme na kúsky nakrájané filé, osolíme, okoreníme a za stáleho miešania pridáme mletú papriku. Zalejeme vývarom a varíme 5 až 10 minút.

  2. 2

    Potom pridáme v mlieku rozšľahanú bryndzu, necháme chvíľu prevrieť a ochutíme citrónovou šťavou.

  3. 3

    Podávame s knedľou alebo uvarenými cestovinami

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: