Foto: dorenika
Keď som v tureckom obchode objavila ružový džem a syrup musela som niečo vymyslieť.
10
porcií
porcií
1 minút
príprava
príprava
4 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
V hrnci zmiešame smotanu s mliekom a ohrejeme,pridáme džem a ohrievame,pridáme želatinu keď je zmes dostatočne horúca ale nie vriaca.Prehrievame 2min ale nevaríme.
- 2
Nalejeme do formičiek a dáme na 4-5 hodín do chladničky.Podávame poliate ružovým sirupom.(Ružový-z ruží nie ružovej farby:)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Včera dcéra varila kuracie prsia,cibuľa,mrkva, cuketa, kokosové mlieko.
Odpovedám bilancia.