Rumové kocky
Klaudia Mikulová
šéfcukrárka cukrárskej výrobne Klaudia v Bojniciach, 7. decembra 2012
šéfcukrárka cukrárskej výrobne Klaudia v Bojniciach, 7. decembra 2012
Foto: Ivan Majerský
10
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
Piškótové pláty: | |
140 g |
|
160 g |
|
5 ks |
|
100 ml |
|
1 bal. |
|
Piškótový korpus: | |
280 g |
|
320 g |
|
10 ks |
|
2 bal. |
|
|
|
|
|
|
|
alebo punčová |
|
250 g |
|
250 g |
|
Postup
-
1
Upečieme dva piškótové pláty a piškótový korpus.
- 2
Jeden plát natrieme džemom a prikryjeme piškótovým korpusom, ktorý navlhčíme cukrovým rozvarom s arómou. Prikryjeme druhým plátom potretým zospodu džemom.
- 3
Celé zaťažíme, necháme postáť (najlepšie až do druhého dňa). Pred dokončením celý zákusok obrátime a potrieme fondánovou polevou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
jááááj la pardón sme na slovensku