Rumové kocky
Klaudia Mikulová
šéfcukrárka cukrárskej výrobne Klaudia v Bojniciach, 7. decembra 2012
šéfcukrárka cukrárskej výrobne Klaudia v Bojniciach, 7. decembra 2012

Foto: Ivan Majerský
10
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
| Piškótové pláty: | |
| 140 g |
|
| 160 g |
|
| 5 ks |
|
| 100 ml |
|
| 1 bal. |
|
| Piškótový korpus: | |
| 280 g |
|
| 320 g |
|
| 10 ks |
|
| 2 bal. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| alebo punčová |
|
| 250 g |
|
| 250 g |
|
Postup
-
1
Upečieme dva piškótové pláty a piškótový korpus.
- 2
Jeden plát natrieme džemom a prikryjeme piškótovým korpusom, ktorý navlhčíme cukrovým rozvarom s arómou. Prikryjeme druhým plátom potretým zospodu džemom.
- 3
Celé zaťažíme, necháme postáť (najlepšie až do druhého dňa). Pred dokončením celý zákusok obrátime a potrieme fondánovou polevou.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2








jááááj la pardón sme na slovensku