Roláda z mletého mäsa

zuzlik0402 - fotkazuzlik0402, 10. júna 2012

Šťavnatejšia a lepšia varianta vyprážaných fašírok.

Suroviny

1 kg alebo pliecko
250 ml
100 g
100 g
100 ml




Postup

  1. 1

    Mäso pomelieme, osolíme, okoreníme, prilejeme mlieko, dobre premiešame a necháme odstáť v chlade, najlepšie na celú noc.

  2. 2

    Mäsovú zmes rozložíme na alobal, povrch uhladíme, natrieme horčicou a na ňu poukladáme plátky šunky a syra.

  3. 3

    Zavinieme do rolády a uložíme do vymasteného pekáča. Podlejeme vodou a počas pečenia alobal otvoríme a roládu viackrát potrieme kyslou smotanou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia