Šťavnatejšia a lepšia varianta vyprážaných fašírok.
Postup
-
1
Mäso pomelieme, osolíme, okoreníme, prilejeme mlieko, dobre premiešame a necháme odstáť v chlade, najlepšie na celú noc.
- 2
Mäsovú zmes rozložíme na alobal, povrch uhladíme, natrieme horčicou a na ňu poukladáme plátky šunky a syra.
- 3
Zavinieme do rolády a uložíme do vymasteného pekáča. Podlejeme vodou a počas pečenia alobal otvoríme a roládu viackrát potrieme kyslou smotanou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
varecha.pravda.sk/recepty/rolada-z-mleteho-masa-fotorecep...
- jednoduchšie v pekarnicke
varecha.pravda.sk/recepty/masova-rolada-z-pekarnicky-foto...