Ďalší recept mojej neb.mamky.
Postup
-
1
Mleté mäso dáme do misy a pridáme k nemu vegetu, mlieko a soľ. Premiešame a uložíme na hodinu do chladničky.
- 2
Nadrobno nakrájanú cibuľu speníme na oleji, pridáme očistené šampiňóny alebo iné čerstvé huby pokrájané na plátky. Podusíme ich, a keď sa vyvarí voda,pridáme vajcia a urobíme praženicu. Necháme ju vychladnúť.
- 3
Na potravinovú fóliu navrstvíme mleté mäso a naň rozotrieme praženicu, na ktorú poukladáme hrášok, kukuricu a pokrájanú kápiu.Pomocou fólie mäso zvinieme do rolády. Zabalíme ju do alobalu, dobre uzavrieme, dáme na pekáč a podlejeme 100 ml vody. Pečieme v rúre vyhriatej pri teplote 170 °C asi 45 minút. Raládu podávame so zemiakovou kašou alebo studené z chlebom a chrenom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu