Táto roláda sa dá aj na teplo aj na studeno,je naoko veľmi príťažlivá ,priam hovorí ochutnaj ma.
Postup
-
1
Mäso rozrežeme na jeden veľký plát,ktorý opatrne rovnomerne naklepeme.Osolíme,okoreníme.Z vajec si upečieme omeletu,ktorú položíme na rozklepané karé. Na to uložíme plátkový eidam,na neho šunku. Hydinovú pečeň nakrájame na jemno a podusíme na troške oleja. Ochutíme kečupom a horčicou.Necháme trochu ochladiť a navrstvíme ako poslednú vrstvu rolády.
- 2
Celé to zrolujeme a spevníme niťou. Opečieme na oleji a dáme do rúry upiecť podliate výpekom s vodou.Počas pečenia poliedame výpekom.Pokiaľ je málo výpeku dolievame.Pečieme asi 1 hodinu.Treba vyskúšať individualne,lebo každá rúra pečie inak. Podávame k tomu zemiakové pyré a brusnicovú omáčku. Pri naporcovaní nás chuťovo naladí vizuálny efekt tejto roládky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu