Roláda špeciál

Autor receptu: johny46

Táto roláda sa dá aj na teplo aj na studeno,je naoko veľmi príťažlivá ,priam hovorí ochutnaj ma.

Postup

  1. Mäso rozrežeme na jeden veľký plát,ktorý opatrne rovnomerne naklepeme.Osolíme,okoreníme.Z vajec si upečieme omeletu,ktorú položíme na rozklepané karé. Na to uložíme plátkový eidam,na neho šunku. Hydinovú pečeň nakrájame na jemno a podusíme na troške oleja. Ochutíme kečupom a horčicou.Necháme trochu ochladiť a navrstvíme ako poslednú vrstvu rolády.
  2. Celé to zrolujeme a spevníme niťou. Opečieme na oleji a dáme do rúry upiecť podliate výpekom s vodou.Počas pečenia poliedame výpekom.Pokiaľ je málo výpeku dolievame.Pečieme asi 1 hodinu.Treba vyskúšať individualne,lebo každá rúra pečie inak. Podávame k tomu zemiakové pyré a brusnicovú omáčku. Pri naporcovaní nás chuťovo naladí vizuálny efekt tejto roládky.