Postup
-
1
Z bielkov ušľaháme pevný sneh a vmiešame doň žĺtky, cukor a múku. Na plech vyložený papierom na pečenie nalejeme cesto a pečieme v predhriatej rúre pri teplote 230 stupňov Celzia doružova (asi 10 – 15 minút).
- 2
Ešte horúcu upečenú piškótu zvinieme i s papierom na pečenie po dlhšej strane do rolády a necháme vychladnúť. Krém: zmiešame maslo s kakaom a cukrom.
- 3
Roládu opatrne rozvinieme, plát natrieme krémom (trochu si ho necháme na natretie rolády). Pevne zrolujeme a zvyškom krému potrieme celú roládu. Posypeme strúhaným kokosom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu