Foto: lucietta
Chcela som urobiť niečo, čo by potešilo všetkých členov našej rodiny a podarilo sa :-)
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Vo vodnom kúpeli si rozpustíme horkú čokoládu, použila som 75% s kúskami pomaranča. Keď je rozpustená, prilejeme šľahačkovú smotanu a premiešame. Potom pridáme med, kým sa všetko pekne nespojí a čokoláda je krásne lesklá. Ak máme Fondue sadu, dáme čokoládu nad varič, aby nám nevychladla.
- 2
Pokiaľ ju nemáme, dáme rozpustenú čokoládu do kovovej misky a tú položíme na aróma lampu. Keď tam dáme sviečku, bude to fungovať ako Fondue sada :-) Potom už len nakrájame ovocie, ktoré nám najviac chutí, namáčame do čokolády a maškrtíme :-) Krásneho Valentína všetkým :-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu