Risotto Verde

ingridko1 - fotkaingridko1, 8. augusta 2012
Risotto Verde
Foto: ingridko1

Chutná, ľahká a zdravá večera.

Suroviny

1,75 l
2 PL
2 ks
1 ks
1 hrnček
300 ml
225 g
3 PL




Postup

  1. 1

    Necháme zovrieť vývar.

  2. 2

    Medzitým v panvičke rozohrejeme olej a opražíme roztlačený cesnak a pór na kolieska.

  3. 3

    Pridáme ryžu a premiešame.

  4. 4

    Prilejeme polovicu vínka a trochu vývaru a povaríme, kým to ryža viac-menej nevsiakne. Potom pridáme zvyšné vínko a vývar a varíme cca 25 min, alebo kým nie je ryža krémová.

  5. 5

    Pridáme špenát, soľ a korenie a prilejeme jogurt.

Diskusia k receptu

remcula
Já jím poslední dobou hodně podobná jídla a tak moc děkuji za tip:-))

jamalinka
zloženie rcp vyzerá byť chutné, ale nie je veľa vývaru+ víno + jogurt na 1 hrnček ryže, nebude to moc rozvarené?
nojaadka
Dnes skúsim na obed. A keďže mám ešte aj brokolicu a domácu cukinu, tak to bude už dokonale "verde" ;-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia