Foto: katyperry31
Jednoduché a rýchle, zato efektné ;-) www.fitrecepty.blogspot.sk
Postup
-
1
Cestoviny uvaríme v osolenej vode. Na panvicu dáme asi 2PL oleja zo sušených paradajok, na plátky nakrájaný cesnak a pokrájané sušené paradajky. Chvíľu restujeme, kým cesnak jemne zhnedne a potom pridáme ricottu a jemne prisypeme bazalku a štipku soli.
- 2
Na panvicu dáme asi 2PL oleja zo sušených paradajok, na plátky nakrájaný cesnak a pokrájané sušené paradajky. Chvíľu restujeme, kým cesnak jemne zhnedne a potom pridáme ricottu a jemne prisypeme bazalku a štipku soli.
- 3
Miešame, kým sa nám ricotta trochu rozpustí, zohreje a všetky ingrediencie sa spoja. Pridáme zliate cestoviny a dobre premiešame, aby sa omáčka dostala na všetky. Podávame s plátmi prosciutta.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu